Calculeren, ontwerpen, tekenen, fabriceren, leveren, installeren en isoleren van lucht- en ventilatiekanalen voor utiliteits-, scheeps- en woningbouw, en industrie, dat is waar Ferrocal goed in is.

Projectleider gezocht!

Functieomschrijving Projectleider

Ferrocal is op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectleider!

Over Ferrocal:

Ferrocal bestaat sinds 1933 en is gevestigd in Brummen. We ontwerpen, produceren en monteren lucht- en ventilatiekanalen, veelal in de utiliteitsbouw.

Ferrocal kenmerkt zich als een prettige, no-nonsense, laagdrempelige en toegankelijke werkomgeving. Ferrocal kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Binnen Ferrocal wordt wordt nauw samen gewerkt tussen kantoor, fabriek en de buitendienst. Als nevenaannemer is Ferrocal vooruitstrevend en wordt jij gestimuleerd om eigen initiatief te tonen.

Functieomschrijving:

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de algehele project coördinatie van ‘jouw’ projecten. De projecten zijn overal in Nederland, maar veelal binnen een straal van 100 kilometer. De projecten zijn zeer gevarieerd qua omvang en complexiteit. Zo kun je denken aan projecten bij scholen, ziekenhuizen maar ook een project als het nieuwe Holland Casino in Utrecht kom je bij ons tegen. Je geeft leiding aan de monteurs en je hebt veel contact met jouw collega’s. Natuurlijk ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en onderaannemers. Waar nodig denk je mee in slimme montagetechnieken of materiaalkeuzes om het project te verbeteren of versnellen. Jij voelt je verantwoordelijk voor een goed financieel resultaat van jouw projecten.

Je bent ongeveer 60% tot 70% van de tijd op de bouw voor de coördinatie van de projecten. Je voert projectbesprekingen met opdrachtgevers en je verricht inmetingen. Tevens ben je vraagbaak voor je collega’s. Vanuit ons kantoor in Brummen verricht je (deels administratieve) werkzaamheden. Ook ben je op donderdag in Brummen voor het maken van de planningen voor de week erna en overleg met je collega’s.

Jouw profiel:

Voor de functie van projectleider zoeken we een collega met het volgende profiel:

– Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde bouw gerelateerde- of technische (HBO)opleiding

– Je bent communicatief, analytisch en oplossingsgericht

– Je hebt een coachende en motiverende houding richting de collega’s die je aanstuurt

– Je hebt commercieel inzicht en signaleert kansen

– Ervaring in de bouw in een soortgelijke functie is een pre

Ons aanbod:

– Een marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring;

– 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar, conform cao Metalektro;

– Een goede pensioenregeling volgens cao;

– Een (elektrische) auto van zaak;

– Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je werk in te richten zoals jij dat wil;

– Begeleiding en individuele training on de job;

– Een hecht team, gezellige collega’s en een werkomgeving waarin ieder individu belangrijk is!

Solliciteer op deze vacature:

Ben jij de projectleider die wij zoeken? En word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Bel dan direct naar Linda (0575-556150). Natuurlijk mag je ook direct solliciteren door een mail te sturen met je CV en (korte) motivatie naar Linda.

Ben of ken jij iemand die nieuwsgierig is naar mogelijkheden binnen Ferrocal zoals bijvoorbeeld als monteur in de buitendienst of plaatwerker in onze fabriek kun je uiteraard ook contact met ons opnemen!

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Rooster:

Dagdienst

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Auto van de zaak
Bedrijfsfeesten
Kerstpakket
Pensioen
Telefoonplan

Opleiding:

HBO (Gewenst)

Thuiswerken:

Nee