Calculeren, ontwerpen, tekenen, fabriceren, leveren, installeren en isoleren van lucht- en ventilatiekanalen voor utiliteits-, scheeps- en woningbouw, en industrie, dat is waar Ferrocal goed in is.

Vacature metaalbewerker!

Vacature metaalbewerker

 

Ferrocal is op zoek naar een enthousiaste en gedreven metaalbewerker voor onze luchtkanalen!

 

Over Ferrocal

Ferrocal bestaat sinds 1933 en is gevestigd in Brummen. We ontwerpen, produceren en monteren lucht- en ventilatiekanalen, veelal in de utiliteitsbouw.

Ferrocal kenmerkt zich als een prettige, no-nonsense, laagdrempelige en toegankelijke werkomgeving. Ferrocal kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Binnen Ferrocal wordt nauw samengewerkt tussen kantoor, fabriek en de buitendienst.

 

Functieomschrijving

Als metaalbewerker ben je bezig met het maken van onze luchtkanalen. Er zijn verschillende stappen in het productieproces, zoals het voorbewerken van het plaatstaal, het in elkaar bouwen van de kanalen en het afkitten van het eindproduct. Doordeweeks ben je van 07:30 – 16:30 aan het werk in onze fabriek in Brummen. Uiteindelijk zal het mede door jou gemaakte product door onze collega’s gemonteerd worden op onze verschillende projecten, zoals bij het Holland Casino in Utrecht of het ziekenhuis in Arnhem.

 

Jouw profiel

Voor de functie van metaalbewerker zoeken we een collega met het volgende profiel:

 

  • Je vindt het leuk om met je handen te werken;
  • Je hebt affiniteit met metaal en techniek;
  • Je bent flexibel en enthousiast;
  • Je bent communicatief en oplossingsgericht;
  • Ervaring in de metaal/techniek in een soortgelijke functie is een pré.

 

Ons aanbod

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring;
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar, conform cao Metalektro;
  • Een goede pensioenregeling volgens cao;
  • Begeleiding en individuele training on de job;
  • Een hecht team, gezellige collega’s en een werkomgeving waarin ieder individu belangrijk is!

 

Solliciteer op deze vacature

Ben jij de metaalbewerker die wij zoeken? En word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Bel dan direct naar Linda (0575-556150). Natuurlijk mag je ook direct solliciteren door een mail te sturen met je CV en (korte) motivatie naar Linda Klaasen (Lklaasen@ferrocal.nl).

 

Ben of ken jij iemand die nieuwsgierig is naar mogelijkheden binnen Ferrocal, zoals luchtkanalenmonteur of isolatiemonteur in de buitendienst? Dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen!