Calculeren, ontwerpen, tekenen, fabriceren, leveren, installeren en isoleren van lucht- en ventilatiekanalen voor utiliteits-, scheeps- en woningbouw, en industrie, dat is waar Ferrocal goed in is.

Vacature montage medewerker!

Vacature montage medewerker

 

Ferrocal is op zoek naar een enthousiaste en gedreven montage medewerker voor onze luchtkanalen!

 

Over Ferrocal

Ferrocal bestaat sinds 1933 en is gevestigd in Brummen. We ontwerpen, produceren en monteren lucht- en ventilatiekanalen, veelal in de utiliteitsbouw.

Ferrocal kenmerkt zich als een prettige, no-nonsense, laagdrempelige en toegankelijke werkomgeving. Ferrocal kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Binnen Ferrocal wordt nauw samengewerkt tussen kantoor, fabriek en de buitendienst.

 

Functieomschrijving

Als montage medewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren van de luchtkanalen op onze projectlocaties. De projectlocaties zijn door heel Nederland, maar we proberen wel zoveel mogelijk rekening te houden met jouw reistijd. De luchtkanalen die je gaat monteren worden in onze eigen fabriek gemaakt. De duur van onze projecten wisselt tussen enkele dagen tot meerdere maanden. Je gaat met minimaal één andere collega op de projectlocatie van 07:00 uur tot 15:45 uur je werkzaamheden uitvoeren. Je kunt starten als leerling monteur, om daarna door te groeien naar een zelfstandige monteur of chefmonteur. Als je al ervaring hebt met het monteren van luchtkanalen kan je in een andere functie instappen dan leerling monteur!

 

Jouw profiel

Voor de functie van montage medewerker zoeken we een collega met het volgende profiel:

 

  • Je bent flexibel en enthousiast;
  • Je bent communicatief en oplossingsgericht;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je hebt een VCA-certificaat of je bent bereid om deze te halen;
  • Ervaring in de bouw in een soortgelijke functie is een pré.

 

 

Ons aanbod

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring;
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar, conform cao Metalektro;
  • Een goede pensioenregeling volgens cao;
  • Begeleiding en individuele training on de job;
  • Een hecht team, gezellige collega’s en een werkomgeving waarin ieder individu belangrijk is!

 

Solliciteer op deze vacature

Ben jij de montage medewerker die wij zoeken? En word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Bel dan direct naar Linda (0575-556150). Natuurlijk mag je ook direct solliciteren door een mail te sturen met je CV en (korte) motivatie naar Linda Klaasen (Lklaasen@ferrocal.nl).

 

Ben of ken jij iemand die nieuwsgierig is naar mogelijkheden binnen Ferrocal, zoals isolatiemonteur of plaatwerker in de fabriek? Dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen!