Calculeren, ontwerpen, tekenen, fabriceren, leveren, installeren en isoleren van lucht- en ventilatiekanalen voor utiliteits-, scheeps- en woningbouw, en industrie, dat is waar Ferrocal goed in is.

Bekijk op Googlemaps

Vanuit Utrecht, Rotterdam

Volg de A12 richting Arnhem/Velperbroek, neem vervolgens de A348 richting Dieren/Zutphen en vervolgens de N348 richting Zutphen/Brummen. Neem na Leuvenheim de rotonde driekwart (richting Brummen) en neem gelijk de tweede afslag links (De Pothof). Rij De Pothof helemaal af en sla linksaf de Eerbeekseweg op, ga na 50m rechtsaf (stationsweg) en rij langs het treinstation. Sla vervolgens linksaf en rij het spoor over, Ferrocal bevindt zich gelijk aan uw linkerkant.

Vanuit Limburg, Nijmegen

Rij op de A50/A325 richting Arnhem/Velperbroek, neem op het Velperbroekcircuit de A348 richting Dieren/Zutphen en vervolgens de N348 richting Zutphen/Brummen. Neem na Leuvenheim de rotonde driekwart (richting Brummen) en neem gelijk de tweede afslag links (De Pothof). Rij De Pothof helemaal af en sla linksaf de Eerbeekseweg op, ga na 50m rechtsaf (stationsweg) en rij langs het treinstation. Sla vervolgens linksaf en rij het spoor over, Ferrocal bevindt zich gelijk aan uw linkerkant.

Vanuit Zwolle, Groningen, Apeldoorn

Neem op de A50 bij knooppunt Beekbergen de A1 richting Amersfoort en neem afslag Apeldoorn-Zuid. Rij onderaan de afslag links Apeldoorn binnen Apeldoorn en sla bij de verkeerslichten rechtsaf (het spoor over). Ga na ca 600m rechtsaf (Kanaal-Zuid) richting Loenen/Dieren. Na ongeveer 10km kunt u linksaf slaan richting Brummen, rij vervolgens deze weg af (Eerbeekseweg) en neem voor de spoorwegovergang de L.R. Beijenlaan (industrieterrein de Hazenberg) Ferrocal bevindt zich op Hazenberg 1 en is het enige gebouw dat tegen het treinstation van Brummen aan ligt.

Vanuit Amsterdam, Amersfoort, Enschede

Ga op de A1 richting Apeldoorn en neem afslag Apeldoorn-Zuid. Rij onderaan de afslag links Apeldoorn binnen en sla bij de verkeerslichten rechtsaf Enschede (hetspoor over). Ga na ca 600m rechtsaf (Kanaal-Zuid) richting Loenen/Dieren. Na ongeveer 10km kunt u linksaf slaan richting Brummen, rij vervolgens deze weg af (Eerbeekseweg) en neem voor de spoorwegovergang de L.R. Beijenlaan (industrieterrein de Hazenberg) Ferrocal bevindt zich op Hazenberg 1 en is enige gebouw dat tegen het treinstation van Brummen aan ligt.