Ferrocal heeft jarenlange ervaring en een zeer moderne uitrusting voor het projectmating calculeren, ontwerpen, tekenen, fabriceren, leveren, installeren en isoleren van lucht- en ventilatiekanalen. Dit doen wij voor scheepsbouw, utiliteits- en woningbouw en industrie. Wij realiseren kleine en grote projecten. Wij denken altijd met u mee.

Kwaliteitszorg

Bij Ferrocal hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Wij leveren producten en diensten die voldoen aan uw eisen en verwachtingen. Tevens voldoen al onze producten en diensten aan de Luka genormeerde eisen.

  

Wij hebben het door TÜV Nederland QA gecertificeerd kwaliteitssysteem succesvol geïmplementeerd. Dit systeem werkt volgens de norm NEN-EN-ISO 9001: 2015 en VCA* (2017/6.0) (Veiligheids Checklist Aannemers) is hierin geïntegreerd.

Ferrocal is lid van de Nederlandse vereniging van Luchtkanalenfabrikanten (LUKA). Onze productie en onze montage zijn gebaseerd op het LUKA-Kwaliteitshandboek.

Wij worden door TNO Industrie voortdurend gecontroleerd op productie, montage en luchtdichtheid. Wij zijn in het bezit van een certificaat van TNO Industrie.

Alle monteurs van Ferrocal hebben de veiligheidsopleiding gevolgd en zijn in het bezit van het diploma Basis Veiligheid. Alle projectleiders hebben het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende VCA.

Bij Ferrocal wordt de milieuwetgeving onverkort nageleefd.